Interesse in een tuin bij Volkstuinvereniging Nooit Gedacht?

De komende maanden komen er veel tuinen beschikbaar bij Volkstuinvereniging Nooit Gedacht.
Heb je interesse in een tuin op ons mooie volkstuinencomplex aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag? Meld je dan aan via ons contactformulier voor een vrijblijvende rondleiding op zaterdag 14 april om 10:30 uur.
Aanmelden kan hier: http://www.volkstuinnooitgedacht.nl/over-nooit-gedacht/interesse-in-een-tuin/

Volkstuinvereniging Nooit Gedacht

Op de hoek van de Erasmusweg en de Laan van het Wateringseveld ligt de volkstuindersvereniging ‘Nooit Gedacht’. Hier bevinden zich 96 Volkstuintjes. Het is een lust voor het oog om te zien hoe ieder zich op geheel eigen wijze, inzet om het tot een paradijsje te maken. Men waant zich in een andere wereld zodra je het grote hek achter je laat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *